‘Skill Issue’ er en almindelig sætning på TikTok, men hvad betyder det?

「スキルの問題」はTikTokでよく使われるフレーズですが、どういう意味ですか?

Hovedessensen:

  • At sige, at noget er et “færdighedsproblem”, er en form for skraldsnak i gamingverdenen, og det er blevet særligt almindeligt på TikTok.
  • Typisk siger en bruger, at noget er et “færdighedsproblem” under omstændigheder, hvor nogen oplever en teknisk fejl med et spil.
  • Udtrykket tjener som en form for trolling.

Enhver bruger, der går på TikTok regelmæssigt, vil sandsynligvis finde masser af udtryk der, som ikke er særlig velkendte. Nogle af disse udtryk er generel slang, mens andre typisk bruges i mere specifikke sammenhænge. Vilkårene har fået et meget bredere publikum takket være antallet af brugere på TikTok.

Et udtryk, der dukker op i kommentarer med mere og mere hyppighed, er “færdighedsproblem”, hvilket naturligvis har fået mange mennesker, der ikke er bekendt med udtrykket, til at spekulere på, hvad det kan betyde. Vi har detaljer om terminen.

En mand, der spiller på sin computerKilde: Getty Images

Hvad betyder ‘færdighedsproblem’ på TikTok?

“Skill issue” er et udtryk, der typisk bruges i forbindelse med spil på TikTok. Hvis du nogensinde har taget til platformen for at poste en video, hvor du klager over en fejl eller et problem i dit yndlingsspil, eller hvis du har set en video af en anden, der gør dette, har du måske set folk svare med blot to enkle ord: ” færdighedsproblem.” Kommentaren er beregnet til at antyde, at spillet ikke er problemet, det er den person, der spiller det.

I det væsentlige fortæller kommentaren plakaten, at de problemer, de har med spillet, udelukkende er relateret til deres manglende færdigheder som gamer. Det er ment som en fornærmelse. Udtrykket antyder, at hvis en spiller var bedre til spillet, ville de simpelthen ikke have det problem, de har.

De fleste mennesker, der gør dette, forsøger at trolde den person, der oprindeligt postede, især når personen leder efter hjælp til at gøre noget hårdt i et spil.

Det er også en god måde at trash-talke en anden spiller på, især i en situation, hvor færdigheder åbenbart ikke var problemet, den anden person oplevede. Selvom “færdighedsproblem” er den korteste version af sætningen, har du måske også set sætninger som “lyder som et færdighedsproblem” eller “simpelthen en forskel i færdighed”, hvis du ser spilindlæg regelmæssigt på TikTok eller andre platforme .

@c00kiek1ng

Bro er lowkey chill sådan #fyp #sjov #viral #xyzcba

♬ original lyd – COOKIE🦸🏻‍♂️

Trash talk er bemærkelsesværdigt almindeligt i spil.

Ligesom sport er trash talk blevet en ret almindelig komponent i kulturen omkring videospil. Færdighedsproblem trolling er blot en variation blandt mange, der giver brugerne mulighed for at komme ind under huden på hinanden og hævde deres egen dominans i et spil. Du tror måske, at nogle af de ting, gamere siger til hinanden, ikke er ligefrem venlige, men det betyder ikke, at de ikke er utroligt almindelige i gamingverdenen.

Selvfølgelig er spil langt fra det eneste sted, hvor trash talk er almindeligt. Ligesom enhver anden subkultur har folk, der regelmæssigt gamer, deres eget fælles sprog, og det er gennem steder som TikTok, at folk uden for det fællesskab kan lære lidt om det.