En mand ryger en cigaret på et fly og døser – “bror troede han var i baghaven”

飛行機内でタバコを吸って居眠りする男性「裏庭にいると思った」

Hvis du nogensinde har fløjet med et fly, ville du vide, at føderal lov forbyder rygning eller dampning på flyet, inklusive på badeværelset. Ilt på et fly er begrænset, og gnister kan også forårsage sikkerhedsproblemer.

Men folk følger ikke altid regler, eller de glemmer tilsyneladende. “Min fyr glemte, at han var på et fly,” skrev TikTok-kontoen @americancult på en video. Siden viser tilfældige virale videoer, inklusive dem, der er beregnet til at underminere amerikanere.

I en video “møder” vi en mand, der chokerende tænder en cigaret lige i bussen! Læs videre for de virkelig fængslende detaljer om et øjeblik, vi er meget glade for, at vi ikke var der for at være vidne til personligt.

Et plakat, der forklarer loven omkring manipulation med en røgdetektorKilde: Getty Images

Hvordan kan nogen faktisk ikke vide, at det er forbudt at ryge cigaretter på fly?

“Hvad ville du have gjort, hvis du så det her?” spørger billedteksten på den virale TikTok. I videoen sidder en mand på sit sæde i et fly og hiver cigaretter og en lighter frem. Han tænder cigaretten, før han tager et træk.

Derfra fortsætter han med at sætte sig godt til rette i sit sæde og lukker øjnene. Mens han sidder med cigaretten i hånden, ser han ud til at døse hen, mens tilskuerne bliver bekymrede.

En mand ved siden af ​​ham krydser armene og ser sig omkring, formentlig for at se, om der er andre, der lægger mærke til cigaretrygeren. Så ser manden ud til at være forvirret, før han tilkalder en stewardess assistance.

Da stewardessen ankommer, peger manden over på rygeren. Ledsageren vækker ham, og rygeren virker ret forvirret over, hvad der foregår, i betragtning af at han taber cigaretten til jorden og lægger hænderne på ansigtet.

@americancult

Hvad ville du have gjort, hvis du så dette? #fyp #fypシ #tiktok #foryou #trending #viral

♬ original lyd – amerikansk kultur

Kommentatorerne var forvirrede og bekymrede, men mange lavede også vittigheder. “Hvordan klarede han sig gennem sikkerhedskontrollen med cigaretter, en lighter og en kniv?” spurgte en person. Andre kommentatorer præciserede hurtigt, at cigaretter og små lightere er tilladt gennem TSA.

Kniven, de henviser til, blev klippet til hans bukselomme. Denne lille detalje fik mange fans til at spørge, om dette var ægte eller et sketch. Når alt kommer til alt, hvordan vidste personen med kameraet overhovedet at begynde at optage? Skits af hændelser som denne er almindelige, men flyet ser ret ægte ud.

“De var nødt til at snuppe ham smh… alt, hvad de skulle gøre, var at fortælle fyren om at slukke det,” skrev en anden person. Masser af kommentarer kaldte den ene mand for en “snitch”.

En anden var faktisk super uvidende om reglerne. De tilføjede uvidende: “For at være ærlig vidste jeg ikke engang, at det var imod loven.”

Et rygeforbud på et flyKilde: Getty Images

Forresten, hvorfor har flyvemaskiner askebægre, hvis du ikke kan ryge?

Selvom du teknisk set ikke må ryge på fly, har de fleste faktisk stadig askebægre på badeværelset. Hvis det er imod reglerne, kan det virke underligt, men ræsonnementet giver faktisk rigtig god mening.

Folk, der ikke ønsker at følge reglerne, ikke ved det eller er for fristet af en nikotinafhængighed, kan stadig lyse op væk fra at se øjnene. Hvis disse personer vælger at ryge, er det sikrere at give dem et sted at aske deres cigaret end at risikere en brand.

Faktisk, tro det eller ej, kræver Federal Aviation Administration (FAA) stadig, at flyvemaskiner har askebægre! Man lærer noget nyt hver dag, ikke?